Heb jij een passie voor duurzaamheid en techniek? Kom dan werken bij Willems technisch adviesbureau!

Wij beoordelen uw offertes en het kost u niets extra's!

Hoe beoordeel je een offerte op prijs en inhoud als je daar niet de expertise voor in huis hebt? Simpel, door een specialist in de hand te nemen. Wij beoordelen offertes van derden op basis van ‘no cure no pay’. Dat is onze meerwaarde.

Moet je ook wel eens offertes beoordelen? En dat je denkt klopt die prijs wel? Of is dit de kwaliteit die wij willen? Zo komt het voor dat tijdens de gebruiksfase van een gebouw installaties vervangen moeten worden. Doorgaans wordt de vaste onderhoudspartij benaderd voor een offerte. Zeker als de verhoudingen goed zijn, ‘gun’ je die partij de werkzaamheden. Maar naarmate de bedragen toenemen, kan wel de vraag naar boven komen of de prijsstelling marktconform is.

Om dat te beoordelen is expertise nodig. Wij beoordelen de uitgebrachte offerte op prijs en kwaliteit en het mooie is dat ons honorarium wordt betaald uit de mogelijk te realiseren besparing van de offerte. Een besparing die overigens nooit ten koste gaat van het kwaliteitsniveau.

Als wij géén besparing kunnen realiseren en de offerte marktconform is, dan bedraagt ons honorarium nul euro! Is er wel besparing mogelijk, dan bedraagt ons honorarium een bepaald percentage van de besparing. Win-win dus!

Belangrijke aspecten:

  • Kwaliteit van de aanbieding blijft behouden.
  • U bent verzekerd van een marktconforme prijs.
  • Het kost u als opdrachtgever geen extra geld.
  • Uitgebrachte offertes worden altijd naar een marktconform niveau gebracht.
  • Ons honorarium wordt betaald op basis van een percentage van de te realiseren besparing.

Contact

Willems technisch adviesbureau

Visserlaan 7, 6921 WZ Duiven
0316-261560
info@wta-bv.nl
BTW NL009418246B01
KvK 09071897
© 2024 Willems technisch adviesbureau / All rights reserved.