Heb jij een passie voor duurzaamheid en techniek? Kom dan werken bij Willems technisch adviesbureau!

Heb jij een passie voor duurzaamheid en techniek? Kom dan werken bij Willems technisch adviesbureau!

Energiemonitor

Meten is weten. Met ons Energie Monitoring Systeem kunt u real-time zien hoeveel energie u verbruikt. En dat is maximaal profiteren van de data van uw slimme meter. De energiemonitor is speciaal door ons ontwikkeld, zodat wij u de mogelijkheid kunnen aanbieden altijd en direct inzicht te hebben op uw zakelijk energieverbruik. Daarbij bent u niet afhankelijk van de verschillende energieleveranciers. Via uw dashboard houdt u niet alleen toezicht op verbruik, maar krijgt u ook voorspellingen en alerts, waardoor u, indien nodig, direct kunt ingrijpen. En dat kan u maar zo een besparing opleveren tot wel 25 procent. Heeft u aan de hand van de data energiebesparende maatregelen getroffen, dan kunt u de resultaten zowel in verbruik als in geld op afstand dagelijks monitoren.

Hoe werkt het Energie Monitoring Systeem?

De energiemonitor is een slimme tool die u op maat helpt met verduurzamen en energie besparen. U kunt snel en eenvoudig een account aanmaken en binnen enkele minuten kunt u de slimme meter uitlezen. Op een gebruiksvriendelijk dashboard vindt u allerlei gegevens over uw energieverbruik op dat moment. Daarbij moet u denken aan CO2 uitstoot, inzicht in de kosten, factuur controle en vergelijking van verbruik tussen meerdere locaties. Heeft u zonnepanelen? Ook deze kunnen worden gekoppeld aan de energiemonitor. Voor het direct inzien van uw energieverbruik heeft u geen pc nodig; op uw smartphone heeft u waar en wanneer u maar wilt toegang tot het dashboard.

preview energiemonitor

Aantrekkelijke pakketten voor zakelijk gebruik

Bij Willems technisch adviesbureau kunt u eenvoudig een abonnement voor de energiemonitor afsluiten. Hiervoor hebben wij 3 pakketten: een basis pakket voor klein verbruik, een basispakket voor aansluitingen vanaf een verbruik van 3x 80A en het pro pakket. Deze laatste is op aanvraag. Wilt u heer en meester zijn over uw energieverbruik en uw energienota’s in de hand houden? Neem contact met ons op en wij regelen het voor u. Wanneer u klikt op onderstaande flyer, dan kunt u hier alles lezen over ons Energie Monitoring Systeem:

flyer

Wanneer geklikt wordt op de afbeelding van de flyer, pdf openen in nieuw venster

Contact

Willems technisch adviesbureau

Visserlaan 7, 6921 WZ Duiven
0316-261560
info@wta-bv.nl
BTW NL009418246B01
KvK 09071897
© 2023 Willems technisch adviesbureau / All rights reserved.