Heb jij een passie voor duurzaamheid en techniek? Kom dan werken bij Willems technisch adviesbureau!

Energiemonitor

Meten is weten. Met ons Energie Monitoring Systeem kunt u real-time zien hoeveel energie u verbruikt. En dat is maximaal profiteren van de data van uw slimme meter. De energiemonitor is speciaal door ons ontwikkeld, zodat wij u de mogelijkheid kunnen aanbieden altijd en direct inzicht te hebben op uw zakelijk energieverbruik. Daarbij bent u niet afhankelijk van de verschillende energieleveranciers. Via uw dashboard houdt u niet alleen toezicht op verbruik, maar krijgt u ook voorspellingen en alerts, waardoor u, indien nodig, direct kunt ingrijpen. En dat kan u maar zo een besparing opleveren tot wel 25 procent. Heeft u aan de hand van de data energiebesparende maatregelen getroffen, dan kunt u de resultaten zowel in verbruik als in geld op afstand dagelijks monitoren.

Hoe werkt het Energie Monitoring Systeem?

De energiemonitor is een slimme tool die u op maat helpt met verduurzamen en energie besparen. U kunt snel en eenvoudig een account aanmaken en binnen enkele minuten kunt u de slimme meter uitlezen. Op een gebruiksvriendelijk dashboard vindt u allerlei gegevens over uw energieverbruik op dat moment. Daarbij moet u denken aan CO2 uitstoot, inzicht in de kosten, factuur controle en vergelijking van verbruik tussen meerdere locaties. Heeft u zonnepanelen? Ook deze kunnen worden gekoppeld aan de energiemonitor. Voor het direct inzien van uw energieverbruik heeft u geen pc nodig; op uw smartphone heeft u waar en wanneer u maar wilt toegang tot het dashboard.

preview energiemonitor

Aantrekkelijke pakketten voor zakelijk gebruik

Bij Willems technisch adviesbureau kunt u eenvoudig een abonnement voor de energiemonitor afsluiten. Hiervoor hebben wij 3 pakketten: een basis pakket voor klein verbruik, een basispakket voor aansluitingen vanaf een verbruik van 3x 80A en het pro pakket. Deze laatste is op aanvraag. Wilt u heer en meester zijn over uw energieverbruik en uw energienota’s in de hand houden? Neem contact met ons op en wij regelen het voor u. Wanneer u klikt op onderstaande flyer, dan kunt u hier alles lezen over ons Energie Monitoring Systeem:

flyer

Wanneer geklikt wordt op de afbeelding van de flyer, pdf openen in nieuw venster

Contact

Willems technisch adviesbureau

Visserlaan 7, 6921 WZ Duiven
0316-261560
info@wta-bv.nl
BTW NL009418246B01
KvK 09071897
© 2024 Willems technisch adviesbureau / All rights reserved.