Heb jij een passie voor duurzaamheid en techniek? Kom dan werken bij Willems technisch adviesbureau!

Het bureau

Willems: 4 decennia techniek in de pocket!

Inderdaad, ons adviesbureau richt zich al vanaf 1978 uitsluitend op technisch advies. Hans Willems gaf zijn kennis door aan zijn zonen Jeroen en Werner. Beide heren hebben in de loop van de tijd het bedrijf van hun vader overgenomen.

Onze organisatie is niet zomaar een familiebedrijf: eigenlijk werken er bij ons alleen maar dames en heren Willems. Want zo werken wij het liefst, als een betrokken familie die dezelfde passie deelt: mensen helpen! In ons geval met het geven van technisch advies. Daarbij heeft iedereen een eigen specialisatie. Al die specialisaties bij elkaar zorgen voor een gevarieerd scala aan dienstverleningen die naadloos op elkaar aansluiten. We houden elkaar scherp, we kennen onze klanten en we hebben de neuzen allemaal dezelfde kant op staan. Net zoals dat gaat in grote families.

Zonder kennis geen kwaliteit en vice versa

Als gepassioneerde vakmensen houden wij de nieuwe ontwikkelingen graag én scherp in de gaten. Duurzame en innovatieve oplossingen en adviezen worden indien nodig alleen toegepast als een haalbaarheidsstudie het succes ervan bevestigt. Maar kwaliteit is ook uiterst belangrijk. Daarom houden wij ons strikt aan de volgende certificaten:

  • ISO 9001: 2008 (Kwaliteitssysteem)
  • BRL 9500-01 (Energieprestatiecertificaat Woningen, NL-EPBD)
  • BRL 9500-03 (Energieprestatiecertificaat Utiliteitsgebouwen, NL-EPBD).

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zodat wij onze reputatie van kwalitatief hoogwaardig advies en objectieve advisering hoog kunnen houden:

  • Koninklijke NLingenieurs (branchevereniging advies-, management- en ingenieursbureaus)
  • TVVL (kennisplatform in de technologiesector).

Koninklijke NLingenieurs (branchevereniging advies-, management- en ingenieursbureaus) TVVL (kennisplatform in de technologiesector)

Contact

Willems technisch adviesbureau

Visserlaan 7, 6921 WZ Duiven
0316-261560
info@wta-bv.nl
BTW NL009418246B01
KvK 09071897
© 2023 Willems technisch adviesbureau / All rights reserved.