Heb jij een passie voor duurzaamheid en techniek? Kom dan werken bij Willems technisch adviesbureau!

Nieuws

23-05-2019

Technisch advies via een abonnement

Een abonnement met als doel om kennis te delen. Daarmee denken we te voldoen aan de vraag van onze relaties die steeds vaker met ons willen sparren over actuele zaken. “De wereld om ons heen verandert snel. Ook in onze branche”, zegt directeur Werner Willems van Willems technisch adviesbureau. “Als technisch adviesbureau zorgen we ervoor dat we op de hoogte blijven van actuele wetgeving en normering, energievraagstukken, milieuaspecten en de consequenties daarvan voor installatieontwerp en beheer en onderhoud van gebouwinstallaties. Die kennis delen we graag. Daarom hebben we een abonnement geïntroduceerd, waarmee we onze relaties nog flexibeler van dienst kunnen zijn tegen een gereduceerd tarief.”

‘Wij vullen tekort aan expertise binnen organisatie aan’

De veranderende aandachtsvelden zijn door opdrachtgevers bijna niet meer bij te houden. Daarbij is het onmogelijk om zelf alle expertise in huis te hebben. Om de behoefte aan regelmatig advies in te vullen, is het abonnement opgezet waarmee een partner vragen kan stellen, advies kan inwinnen en berekeningen kan laten maken. Werner Willlems: “Kortom, alle vragen die raakvlakken hebben met ontwerp en exploitatie van installaties.”

Willems biedt abonnementen aan die variëren van twee uur per maand (24 uur per jaar) tot tien uur per maand (120 uur per jaar). Het is een jaarabonnement waarbij de klant zelf de besteding van de uren bepaalt.

Welke voordelen een relatie heeft bij een abonnement? De tarieven zijn gereduceerd. U krijgt één factuur per jaar. Uw vragen worden met voorrang behandeld en u bepaalt zelf waaraan u het geld besteedt. Wij vullen het gemis aan expertise binnen uw organisatie aan en niet bestede uren worden aan het einde van het abonnementsjaar toegevoegd aan het volgende jaar.

Contact

Willems technisch adviesbureau

Visserlaan 7, 6921 WZ Duiven
0316-261560
info@wta-bv.nl
BTW NL009418246B01
KvK 09071897
© 2023 Willems technisch adviesbureau / All rights reserved.