Heb jij een passie voor duurzaamheid en techniek? Kom dan werken bij Willems technisch adviesbureau!

Installatieprof

Bespaar met de installatieprof op de energie- en onderhoudskosten van uw huisvesting

Moderne huisvesting – van kantoor tot onderwijsgebouw – telt een groot aantal installaties, die als het goed is optimaal presteren. Helaas komt dat in de praktijk weinig voor. Uit onderzoek1 blijkt namelijk dat 70 procent van de klimaatinstallaties níet naar behoren functioneert en dat veel regelinstellingen na drie jaar zijn gewijzigd. Het gevolg is slechte werkomstandigheden (te koud, te warm, te vochtig etc.) en een energieverbruik dat gemiddeld 25 procent hoger ligt dan verwacht mag worden.

Daarom is het voor eigenaren en beheerders van bedrijfsgebouwen belangrijk om de vinger aan de pols te houden. De InstallatieProf, een door Willems technisch adviesbureau ontwikkeld concept, kan daarbij helpen. De InstallatieProf beschikt over alle benodigde expertise en ervaring op het gebied van installatietechniek. Hij kan problemen inventariseren, diagnoses stellen en oplossingen aandragen, met als resultaat een optimaal comfort en lagere energie- en onderhoudskosten. Met de huidige energietarieven gaat het vrijwel altijd om (zeer) forse bedragen.

Wie de InstallatieProf inschakelt, kan kiezen uit drie pakketten, variërend van een eerste diagnose tot en met een uitgebreide scan met jaarlijks terugkerende controles.

  • A. Installatie Check-up
  • B. Installatie Quickscan
  • C. Installatie Performance Scan

Ieder pakket begint met een visuele beoordeling van de technische componenten, een controle op uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden en een interview met de beheerder (standaardvragenlijst). Het inschakelen van de InstallatieProf is een belangrijk onderdeel in het stappenplan naar duurzaam beheer en onderhoud van gebouwen.

  1. Onderzoek van TNO Bouw en Ondergrond en Halmos bv Adviseurs. 

Contact

Willems technisch adviesbureau

Visserlaan 7, 6921 WZ Duiven
0316-261560
info@wta-bv.nl
BTW NL009418246B01
KvK 09071897
© 2023 Willems technisch adviesbureau / All rights reserved.