Nieuws

10-11-2020

Medewerkers Marian Huitink en Bastiaan Aalberts

Het familiegevoel is hier echt aanwezig

Hij is nieuw, zij werkt er al meer dan 25 jaar. Beiden praten ze over de gemoedelijke en gezellige sfeer die ze ervaren bij hun werkgever Willems technisch adviesbureau. Hij nu ruim een half jaar, zij al meer dan een kwart eeuw. “Het familiegevoel is hier echt aanwezig”, aldus Marian Huitink. “Het voelt nu al vertrouwd”, vult Bastiaan aan.

Op 1 juni was Marian Huitink precies 25 jaar in dienst. Een jubileum waar Willems feestelijk bij stil stond. “Ik woonde in Duiven maar werkte in Doetinchem toen ik 26 jaar geleden zag dat ze hier aan de Visserlaan een verdieping op het pand aan het bouwen waren”, zo kijkt Marian terug. “Ik dacht: dan hebben ze vast ook personeel nodig. Ik heb gesolliciteerd maar was op dat moment zwanger. ‘Kom later maar eens terug’, zei voormalig directeur Hans Willems toen hij me zag, haha. Een jaar later werd ik alsnog aangenomen.”

Marian verzorgt al een kwart eeuw de personeels- en financiële administratie. “Ik heb hier alles meegemaakt. Goede tijden, een economische crisis en een wisseling van de wacht. Ik heb het altijd goed naar mijn zin gehad en ga al 25 jaar met plezier naar mijn werk. Willems is niet alleen in naam een familiebedrijf, maar ademt dat ook in alle opzichten uit. Ik zie het familiegevoel ook terug bij de tweede generatie Jeroen en Werner. De kans is groot dat ik hier mijn pensioen haal.”

Het beviel goed

Bastiaan Aalberts heeft voor zijn zilveren jubileum nog even te gaan. Hij maakte in 2000 via een detacheringsbedrijf al kennis met Willems technisch adviesbureau. “Ik zou hier een paar weken werken, maar dat werd een jaar. Het beviel van beide kanten goed. Ik heb altijd contact gehouden en afgelopen december vroeg Werner Willems of ik hier wilde komen werken. We vonden elkaar snel en in april ben ik begonnen. Inderdaad, net nadat het land door corona op slot ging.”

Geen handig moment om collega’s te leren kennen. “In het begin werkten we thuis en later zagen we elkaar wat meer op kantoor. Gelukkig maar. Ik ben projectleider en houd me namens Willems bezig met huisvestingsmanagement bij de gemeenten Duiven en Westervoort. Ik los daar storingen op, geef advies bij verbouwingen en zorg voor de technische installaties. Verder richt ik me namens Willems ook op andere projecten. Zoals de ventilatie onderzoeken die we nu op scholen verrichten.”

Het eerste half jaar in dienst van Willems is hem goed bevallen. “Ik had er vooraf al een heel goed gevoel bij en dat gevoel is alleen maar bevestigd. Willems is een mooi bedrijf om voor te mogen werken, met leuke collega’s, waardoor de sfeer ook nog eens heel prettig is.”

Contact

Willems technisch adviesbureau

Visserlaan 7, 6921 WZ Duiven
0316-261560
info@wta-bv.nl
BTW NL009418246B01
KvK 09071897
© 2021 Willems technisch adviesbureau / All rights reserved.