Heb jij een passie voor duurzaamheid en techniek? Kom dan werken bij Willems technisch adviesbureau!

De mensen

Farima Vosoughi

Farima heeft een lange weg afgelegd om haar huidige positie te bereiken bij Willems Technisch Adviesbureau, en elke stap van de reis is de moeite waard geweest. Met een achtergrond in architectuur en vier jaar ervaring in het veld, nam ze de beslissing om over te stappen naar een meer technische richting. Dit bracht haar ertoe om zichzelf in te schrijven voor het programma “Building Physics & Services” aan de TU/e, Eindhoven.

Gedurende twee jaar aan een van de beste technische universiteiten in Europa heeft ze zich ondergedompeld in zowel de academische omgeving als de Nederlandse cultuur, wat haar groeiende enthousiasme om in Nederland te blijven en te werken heeft aangewakkerd. “Ik zie mezelf in jou. Ruim twintig jaar geleden zat ik exact in dezelfde situatie met een hele wereld voor me!” zei Werner Willems. Dit omdat Farima net als Werner dezelfde studie aan dezelfde universiteit heeft gevolgd en ook voorzitter is geweest van dezelfde studievereniging en op nagenoeg dezelfde leeftijd is afgestudeerd.

Voor Farima is een baan meer dan een professionele verplichting; het is meer als een tweede partner. Ze zocht een werkomgeving waar ze zichzelf kon zijn. Zoals ze zelf omschrijft: “Willems is die plek voor mij geworden - een ruimte waar ik niet alleen mijn kennis kan toepassen, maar ook praktisch kan groeien, terwijl ik me thuis, veilig en zeker voel. Ik ben oprecht dankbaar om deel uit te maken van dit geweldige team!”

Contact

Willems technisch adviesbureau

Visserlaan 7, 6921 WZ Duiven
0316-261560
info@wta-bv.nl
BTW NL009418246B01
KvK 09071897
© 2024 Willems technisch adviesbureau / All rights reserved.